суббота, 19 декабря 2015 г.

Незвичайний урок

       Напередодні Різдвяних свят учні 7-А та 7-Б класів Морозов Віталій, Стасенко Анастасія, Матвєєва Євгенія, Шляга Дмитро, Мороз Артем, Тертишна Софія, Іванова Ліза, Литвиненко Поліна, Резнікова Емма, Шкляр Фіона, Бугрім Анастасія мали змогу спілкуватись за допомогою скайпу із своїми друзями із Індії.
       Це була дуже цікава розмова. Учні мали можливість розповісти своїм одноліткам на англійській  мові про свою рідну країну Україну та дізнатись багато цікавого про далеку екзотичну та таємничу  Індію.
       Таке спілкування дає можливість дітям розширити своє уявлення про навколишній світ, поглибити знання з історії та географії, розвиває уяву та змушує шукати відповіді на різноманітні питання, які цікавлять їх співрозмовників. Але ще більш важливо те, що таке спілкування розвиває соціальні навички , вчить дітей розуміти особливості культур інших народів, поважати їх цінності та  вміти достойно представити свою країну та її культуру і традиції.
       Наприкінці розмови діти привітали одне одного з Різдвом Христовим, побажали щасливого Нового 2016 року та заспівали гімни своїх країн, України та Індії.
       Сподіваємось, що таке спілкування буде продовжуватись!



Комментариев нет:

Отправить комментарий